Kongen vender tilbage

Thomas Rode Andersen har netop afsluttet en tur rundt på størstedelen af Europas 3-stjernede michelin-restauranter. Han benyttede lejligheden til at lade sig inspirere og skabe en menu som han i den forgangne måned har serveret på Kong Hans. Læg i øvrigt mærke til manden er stor IWC-fan. Selve aftenen var ganske fin, med især de hvide vine som aftenens højdepunkter. Herudover også en fortrinelig italiensk rødvin fra den norditalienske alpeby Alba, det giver jo en ekstra charme når man netop har kørt på ski i Alba ugen før.

Mange af retterne havde hver deres unikke præg, eksempelvis en risotto med et lag bladguld og en Spaghetti carbonara der absolut aldrig havde set italien, indeholdende virtuel spaghetti lavet af hønsefond.

Restauranten kan absolut anbefales hvis man vil prøve lidt mere end det man normalt får. Her har finanskrisen absolut ikke ramt.

~ af eliteliv på 22. marts 2010.

En kommentar to “Kongen vender tilbage”

  1. Det lyder virkelig lækkert. Kan godt se at jeg skal til at prøve noget andet end Nimb

Skriv en kommentar